Konkurs: ‚‚Život je u lokalnoj zajednici“

Savez opština i gradova Republike Srpske raspisuje konkurs ‚‚Život je u lokalnoj zajednici“, za najbolje medijske priloge u lokalnoj samoupravi.

Konkurs je otvoren za novinare lokalnih, regionalnih ili nacionalnih medija iz Republike Srpske i u konkurenciju će biti uzeti prilozi objavljeni u periodu od oktobra 2023. do novemra 2024.godine.

Konkurs je otvoren do 2.decembra 2024.godine.

Cilj raspisivanja konkursa je da se istakne važnost i uloga lokalnih vlasti u svim oblastima, radi poboljšanja kvaliteta usluga  koje pružaju građanima.

Teme konkursa su unapređenje poslovne klime, ljudska prava na lokalnom nivou, žensko preduzetništvo, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama i informisanje građana.

Komisiju za ocjenu priloga  čine dobitnici nagrada prošlogodišnjeg konkursa.

Za najbolje medijske priloge če biti dodeljene nagrade i nagrađeni prilozi če biti predstavljeni na finalnom skupu tokom decembra 2024.godine.

Medijski prilozi mogu se poslati na adresu Saveza, Služba za informisanje , ulica Potporučnika Smajića 18/III, 76300 Bijeljina.

Takođe mogu se poslati elektronskim putem: info@alvrs.com sa naznakom-medijski konkurs ‚‚Život je u lokalnoj zajednici“.